هشدار نسبت به آتش سوزی درعرصه های منابع طبیعی استان اردبیل

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۹ کد : ۸۲۳۳۲ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
هشدار نسبت به آتش سوزی درعرصه های منابع طبیعی استان اردبیل
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل نسبت به احتمال وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع هشدار داد.

 

محمود قلی زاده مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در گفتگو با خبرنگار پیام طبیعت با اشاره به افزایش دمای هوا و استمرار آن در روزهای آینده گفت که احتمال وقوع آتش سوزی در برخی از عرصه‌های جنگلی و مرتعی  در این مناطق وجود دارد.

 مدیرکل منابع طبیعی با بیان اینکه همه نیروها برای مهار حریق احتمالی به حالت آماده باش در آمده اند به مردم هشدار داد تا از روشن کردن آتش در دامنه و حاشیه جنگل‌ها و مراتع خودداری کنند.

وی افزود: برای پیشگیری از وقوع آتش سوزی در این عرصه‌ها در ابعاد مختلف اقدامات لازم صورت گرفته است اما همکاری مسافران، گردشگران و مردم دراین حوزه بسیار مؤثر است.

وی افزود : از رها سازی مواد شیشه‌ای (نظیر انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی)، در داخل جنگل‌ها و مراتع خودداری شود چرا که این اشیا همانند عدسی ذره بین عمل کرده و موجب اشتعال علوفه خشک کف جنگل‌ها و مراتع شده و کانون‌های آتش در مناطق ایجاد می‌کند.

قلی زاده  از دوستداران طبیعت  و گردشگران خواست  در صورت مشاهده و یا اطلاع از حریق در اراضی منابع طبیعی، با شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴، شماره تلفن‌های امداد جنگل و مرتع تماس بگیرند.

 

کلیدواژه‌ها: هشدار نسبت به آتش سوزی درعرصه های منابع طبیعی استان اردبیل


اخبار مرتبط


نظر شما :