یک هزار990 نفر در استان اردبیل همیار طبیعت شدند

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۴ کد : ۷۰۰۵۰ اخبار استان
تعداد بازدید:۳
یک هزار990 نفر  در استان اردبیل همیار طبیعت شدند
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: یک هزار 990نفر از دوستداران طبیعت در این استان با ثبت‌نام و دریافت کارت همیار طبیعت به جمع این تشکل پیوستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل محمود قلی زاده  با بیان این مطلب گفت  : با اجرای طرح ثبت‌نام همیاران طبیعت تاکنون یک هزار و 990نفر از شهروندان در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که 562نفر مربوط به امسال است.

وی  افزود: روند ثبت‌نام از علاقه‌مندان به طبیعت در این استان  تداوم خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود که این تعداد به بیش از سه هزار نفر افزایش پیدا کند..

وی اظهار داشت: در طرح همیار طبیعت افراد علاقه‌مند و دوستداران منابع طبیعی به طور داوطلبانه و به قصد خدمت به منابع طبیعی کشور، سازماندهی می‌شوند تا براساس دستورالعمل‌ها و آموزش‌های لازم در قالب "همیار طبیعت دانش‌آموز"، "همیار طبیعت مروج" و "همیار طبیعت محافظ" به‌طور افتخاری در حفظ و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی همکاری کنند.

وی گفت: همیار طبیعت به فرد یا افرادی گفته می‌شود که بصورت انفرادی و گروهی "سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور" را در پیشبرد اهداف ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امور حفاظت، احیا، توسعه و بهره‌برداری صحیح از منابع طبیعی یاری کنند.

قلی زاده ترویج فرهنگ منابع طبیعی در بین اقشار جامعه، جلب مشارکت مردم در امر حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی، کمک به توانمندسازی و ایجاد تشکل‌های تخصصی در حوزه منابع طبیعی و جلب همکاری گروه‌های مختلف مردم در مدیریت پایدار منابع طبیعی را از اهداف طرح همیاران طبیعت عنوان کرد.

وی از همیاران طبیعت استان  خواست در ارتقای سطح آگاهی خود درباره اهمیت منابع طبیعی کوشا باشند و با انتقال دانش خود در این زمینه به اعضای خانواده، دوستان و افراد ساکن در محل زندگی خود در راستای ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی تلاش کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود : علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت همیاران طبیعت به آدرس HAMYARTABIAT.FRW.IR پیش‌ ثبت‌نام را انجام دهند و سپس سایر مراحل اداری و صدور کارت نیز در اداره  کل منابع طبیعی و آبخیزداری انجام می‌شود

کلیدواژه‌ها: یک هزار990 نفر در استان اردبیل همیار طبیعت شدند


نظر شما :