متخلف قطع درختان جنگلی دراستان اردبیل دستگیر شد

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۰ کد : ۶۰۵۵۴ اخبار استان
تعداد بازدید:۱۳
متخلف قطع درختان جنگلی دراستان  اردبیل  دستگیر شد
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت:با تلاش مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی استان فردی متخلف در حین قطع درختان جنگلی با اره موتوری در منطقه جنگلی سوها شناسایی و دستگیر شد.

محمود قلی زاده مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از دستگیری فردی متخلف در حین قطع درختان جنگلی  با اره موتوری در منطقه  سوها به  قصد سودجویی خبر داد و اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی در حین گشت و کنترل در منطقه متوجه قطع درختان جنگلی شدند.

وی افزود: ماموران پس از شناسایی، این شخص را در حین ارتکاب جرم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.

وی  با اشاره به آمادگی و حضور همیشگی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی  در عرصه های ملی  عنوان کرد: علیرغم تمام تلاش ها و اهتمام مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی ، بدون همکاری های مردمی امکان صیانت کامل از منابع طبیعی  وجود نخواهد داشت و این مشارکت های مردمی است که می تواند از تجاوز و تخریب عرصه های ملی  به طور صد درصد پیشگیری کند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری تنگاتنگ  دستگاه قضایی استان در امر حفاظت و صیانت از منابع طبیعی خواستار بر خورد و  تعیین مجازات سنگین با  این چنین افراد ومخربین به عرصه های ملی و منابع طبیعی شد

وی از دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هر گونه تخریب منابع طبیعی  و قاچاق فرآوره های جنگلی  مراتب را به شماره تلفن‌های رایگان ۱۳۹و ۱۵۰۴مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان اطلاع دهند

کلیدواژه‌ها: متخلف قطع درختان جنگلی دراستان اردبیل دستگیر شد


اخبار مرتبط


نظر شما :