قلع و قمع 40 مورد آلو نکهای احداثی و رفع تصرف 40 هکتار اراضی ملی در شهرستان بیله سوار

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۳ کد : ۵۲۸۸۴ اخبار استان
تعداد بازدید:۱۴
قلع و قمع 40 مورد آلو نکهای احداثی و رفع تصرف 40 هکتار اراضی ملی در شهرستان بیله سوار
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بیله سوار از قلع و قمع 40 مورد آلونک‌های احداثی و آزاد سازی 40 هکتار از اراضی ملی در شهرستان بیله سوار خبر داد.

 

علیرضا رفیعی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بیله سوار در گفتگو با خبرنگار پیام طبیعت با اعلام این خبر گفت: این تعداد آلونک‌ها در اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت بصورت غیر قانونی احداث و تصرف عدوانی شده بود که با تکمیل پرونده قضایی توسط اداره شهرستان و اخذ دستور قضایی آلونک‌های احداثی با حضور نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان و با همکاری عوامل نیروی انتظامی قلع و قمع شد.

وی افزود: در این راستا بیش از 40هکتار از اراضی ملی به  ارزش 80 میلیارد ریال   آزادسازی  و به بیت المال باز گردانده شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بیله سوار از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هر گونه تخریب و تصرف اراضی ملی مراتب  را به شماره تلفن رایگان 139 و1504 مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان بصورت شبانه روزی اطلاع دهند.

 

کلیدواژه‌ها: قلع و قمع 40 مورد آلو نکهای احداثی و رفع تصرف 40 هکتار اراضی ملی در شهرستان بیله سوار


نظر شما :