توقیف سه دستگاه خودروحامل بیش از 200 اصله چوب آلات قاچاق جنگلی در استان اردبیل

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۸۳۸۶ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۵
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: با تلاش ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی استان اردبیل یک دستگاه کامیون و دو دستگاه وانت نیسان , حامل بیش از 200اصله چوب آلات قاچاق جنگلی توقیف و محموله قاچاق ضبط شد.
 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: با تلاش ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی استان اردبیل یک دستگاه کامیون و دو دستگاه وانت نیسان  , حامل بیش از 200اصله چوب آلات قاچاق جنگلی توقیف و محموله قاچاق ضبط شد.

شهامت هدایت مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: این تعدادچوب آلات قاچاق جنگلی توسط افراد سودجو وفرصت طلب که از طریق استانهای همجوار وارد این استان شده بود در جاده اردبیل به نیر با هوشیاری و اقدام به موقع ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان نیر توقیف و محموله قاچاق ضبط شد.

وی افزود: در این رابطه سه نفر متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده برای رسیدگی و برخورد  به مراجع قضایی استان معرفی شده‌اند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه نیروهای یگاه حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان بصورت شبانه روزی و با کنترل گلوگاههای قاچاق استان فعالیت داشته و با متخلفین برخورد جدی خواهند داشت افزود: ‌حفاظت از منابع طبیعی و تلاش برای مبارزه با قاچاق چوب‌آلات جنگلی وظیفه‌ای همگانی بوده که انتظار می‌رود در این زمینه مردم همکاری و مشارکت لازم را داشته و با مشاهده چنین مواردی مراتب را اطلاع‌رسانی کنند تا بتوانیم از تخریب منابع طبیعی جلوگیری کنیم.

وی از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده تخریب منابع طبیعی و قاچاق هر گونه فرآورده های جنگلی ومرتعی توسط افراد سودجو و فرصت‌طلب مراتب را به شماره تلفن رایگان 1504 مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان که به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارشات مردمی بوده اطلاع دهند.

 


نظر شما :